Pozdrav, ja sam Maja!

Vaš sam vodič kroz svijet financija i kućnih budžeta!
Kao univerzitetski specijalist ekonomije, moj pristup financijama nije samo teorijski – već osoban i praktičan.

Ja sam vam jedan kreativni financijaš, a od mene možete dobiti savjete kako upravljati osobnim financijama, kako razmišljati o novcu i naposljetku kako da novac služi vama, a ne vi njemu.

Moj pristup je vrlo promišljen i vrlo prizeman - ja vam neću pričati velikim riječima niti ću vas smarat financijskim žargonom, kod mene su stvari vrlo jednostavne. Ako kruh košta 5 eura, a ti imaš 3 onda se stvari moraju mijenjati, ako imaš 1500 eura i na kraju mjeseca si na 0 ili u - , e pa i onda se stvari moraju mijenjati

Ja vam neću reći kako da od plaće od 1000 eura uštedite 5000 eura, jer to nije realno, a bome nisam ni Hermiona Granger. :) Vrlo sam otvorena, iskrena i praktična i bila sam točno tu gdje ste vi sad.

Probajte zamisliti da financije nisu samo brojke na papiru, već priča o vašem životu, vašim ciljevima i vašoj budućnosti. To je ono što vam donosi moj Masterclass koji je zamišljen kao da idete sa mnom na kavu i mi imamo opuštenu čakulu uz kavu, samo što ćete na ovoj kavi dobiti znanje koje vam je potrebno da biste postigli financijsku stabilnost i znanje kako svoje financije posložiti.

MASTERCLASS

Kroz svoje iskustvo i znanje, želim vam pokazati kako jednostavno upravljati kućnim budžetom, bez stresa i frustracija. U mom svijetu, financije su alat za ostvarivanje vaših snova, a ne izvor brige. Zašto to ne bi postao i vaš svijet?
Moj cilj nije samo prenijeti vam teoriju; želim vas osnažiti, dati vam alate i strategije koje ćete moći odmah primijeniti u svojem svakodnevnom životu, jer financijska sloboda je dostižna.
Sa mnom ćete dobiti više od samo lekcija; dobit ćete podršku, inspiraciju i priliku za osobni rast. Jer vjerujem da svatko zaslužuje financijsku stabilnost i slobodu.

Pridružite mi se na mom Masterclassu i zajedno ćemo stvoriti financijski plan koji će vas voditi prema uspjehu.
Masterclass je prvi korak u vašu svjetliju financijsku budućnost koja je puna mogućnosti.

Prijavite se sada i krenimo zajedno na put ka financijskom blagostanju.
Vidimo se na masterclassu!

Financijska savjetovanja

Želite li preuzeti kontrolu nad svojim financijama i otključati vrata financijske slobode?

MDV Consulting pruža uslugu financijskog savjetovanja za osobne financije i kućne budžete. Vjerujemo da bi svatko trebao imati priliku napredovati, a naša je misija pružiti podršku i resurse potrebne da se to dogodi. Bilo da tek počinjete ili već godinama planirate svoj kućni budžet, možemo vam pomoći da napravite plan koji odgovara vašoj jedinstvenoj situaciji. Izrađujemo kućne budžete, savjetujemo i educiramo. Više informacija pronađite na web stranici kućni budžet.